----------- advertisement -----------
luni, 12 septembrie 2011

Strugurii

Acum ca a avenit toamna principala atractie in materie de fructe sunt strugurii. Este un motiv de bucurie si pentru alcolici anonimi. De ce? Pai cine nu cunoaste renumitul "suc" de struguri care este foarte baut de oamenii din toata lumea. 


Bautura rezultata din struguri a fost prelucarta inca din preistorie deoarece dupa samburii gasiti in cavernele preistorice s`au facut studii care arata ca inaintasii nostri prelucrau vinul, asa ca daca ei faceau vin, noi de ce nu am face?



Strugurele este un fuct energetic si foarte nutritiv. Un kilogram de struguri furnizeaza in medie 600-800 calorii. Deasemenea este un foarte bun tonic, remineralizant, diuretic, stimuleaza actiunea ficatului, si a vezici biliare.






Cum se foloseste in cosmetica

Sub forma de lotiune, sucul de strugure tonifica si deschide culoare pielii. Stoarceti boabele de struguri, strecurati-le si pe urma aplicati acest suc cu ajutorul unei dischete cosmetice. Lasati sa actioneze timp de 15 minute.

Masca tonica

Amestecati 4 linguri de argila cu doua linguri de suc de struguri. Adaugati un pic de ulei de germeni de griu. Aplicati masca si lasati-o sa actioneze timp de 15 minute si apoi clatiti.
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular posts

Blogger news

TRAFIC TRIPUL - Directo Web