----------- advertisement -----------
miercuri, 12 septembrie 2012

Potentiali competitori iPhone 5


Astazi va avea loc lansarea noul smartphone al companiei Apple. Odata cu lansarea iPhone 5 ar putea creste si economia Statelor Unite. Analistii se asteapta ca economia SUA sa creasca cu 0,25 sau 0,5. Asta in cazul ca va fi vandut ca iPhone 4S, iar costul pentru importuri va fi de circa 200 de dolari.
Cu toate acestea iPhone 5 va avea niste competitori de top:
1. Samsung Glaxy S III acesta fiind cel mai puternic competitor, avand un design foarte elegant, display-ul mare, ruleaza cu sistemul de operare Android iar vanzarile au fost destul de mari.
                        

2. Nokia Lumia 920, lansat de curand, esti un concurent destul de indraznet pentru iPhone 5. Are o tehnologie inovatoare, incarcare prin wireless, tehnologia PureView pentru camera foto, vine cu Windows Phone 8.
                       


3. Sony Xperia T, lansat recent, in urma cu 2 saptamani, smartphone-ul vine cu o camera de 13 megapixeli, sistemul de operare este Android. Display-ul este foarte mare iar procesorul are 2 nuclee.
    
Cam acesta ar fi top 3 al competitori dar bineinteles ca mai sunt smartphone-uri care sa fie un bun competitor pentru iPhone 5, cum ar HTC One X sau Motorola Razr HD.
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

2 comentarii:

Miona spunea... at 1 martie 2013 la 05:26

Varianta galbena e minunata! :)

Atestat Informatica spunea... at 1 martie 2013 la 05:27

Cred ca nokia este cel mai bun ;)

Trimiteți un comentariu

Popular posts

Blogger news

TRAFIC TRIPUL - Directo Web